6 січня 2023 16:17

Лампард висловився про роботу "Евертона" у трансферне вікно

Головний тренер "Евертона" Френк Лемпард прокоментував роботу клубу в січневе трансферне вікно.


«Оренди, зобов'язання, купівля гравців – все це обговорюється. Ми хочемо покращити склад та знайти допомогу команді у січні. Але моя робота в першу чергу повинна полягати в тому, щоб взаємодіяти з гравцями, які ми маємо зараз, думати, як ми можемо досягти результату в матчах з «Манчестер Юнайтед» та «Саутгемптоном».


Якщо ми зможемо покращити склад, тоді чудово. Це непростий період, всі це знають, але ми, безумовно, спробуємо посилитись, бо нам це точно потрібно.


У це вікно входить у гру багато різних речей: агенти гравців та інше. Люди збоку можуть зазирнути всередину та подумати: «Чому ви не робите це таким чином?»


Ми повинні шукати найкращі та життєздатні рішення. Звичайно, я хочу знайти ці рішення, тому що вони допоможуть мені стати найкращим менеджером, допоможуть нам мати більше конкуренції і досягти результатів, яких ми не змогли досягти. У цьому важливість підбору складу, і нікуди не дінешся від того факту, що для нас це величезна справа. Але ми також бачили в минулому, що подібні рішення не завжди ухвалювалися правильно, що може мати негативні наслідки, тому ми маємо ставитися до цього виважено», — наводить слова Лемпарда офіційний сайт «Евертона».