5 січня 2023 20:21

"Лукас Перес точно не найкращий": Шаран назвав топ-3 легіонера, з якими йому вдалося попрацювати

Колишній головний тренер Карпат Володимир Шаран поділився спогадами про екс-форварда львівського клубу Лукаса Переса та назвав трьох найсильніших легіонерів, з якими працював.


Український фахівець Шаран вважає, що потенціал у Лукаса був величезний, але його перехід до Арсеналу все ж таки трохи здивував.


«Не здивувався, що Лукас опинився в Арсеналі, хоча ні, трохи здивування все ж таки було. Він довів, що може грати на найвищому рівні.

В АПЛ не можна не відпрацьовувати. Дані в нього були просто шалені і єдина проблема крилася в психології».


Також Шаран сказав, що найсильнішим легіонером, з яким він працював, був не Перес, а грузин Давид Таргамадзе. Також наставник виділив Каспара Дубру.


«Лукас один із найкращих легіонерів у моїй тренерській кар'єрі, але точно не найкращий. Найсильнішим був грузин Давид Таргамадзе.


Я з ним довше працював і він дуже багато зробив для ФК Олександрія та для мене особисто. Також зазначу Каспара Дубру – суперфутболіст. Але з ним було легше працювати, він латвієць і ми не мали мовного бар'єру», — розповів Шаран в інтерв'ю сайту «Український футбол».

Зазначимо, що нинішній головний тренер Миная Шаран очолював Карпати у 2012 році.

У січні 2011 року іспанець Лукас Перес перейшов до Карпат з Райо Вальєкано на правах вільного агента.


У складі Карпат іспанець провів 60 ігор, у яких зробив 15+8 за системою гол+пас. У лютому 2013 року він перейшов до Динамо, в якому не провів жодного поєдинку і влітку того ж року перейшов у грецький ПАОК за 800 тисяч євро.