5 січня 2023 14:46

Жунінью Пернамбукано - про тренера "Аль-Насра": "Він подаватиме Роналду сніданок, він зробить для Кріштіану все. У нього жахливий характер"

Спортивний директор «Ліона» Жуніньо Пернамбукано розповів про досвід роботи з тренером Руді Гарсією, який очолює «Аль-Наср», куди нещодавно перейшов Кріштіану Роналду.


«Мій досвід спілкування з Руді Гарсією був жахливий. У нього найгірший характер із усіх, кого я зустрічав за всю свою футбольну кар'єру. Він не здатний нічим керувати. Він керує завдяки страху, який нав'язує іншим. Він поважає лише тих людей, які мають владу або стосунки з якими можуть принести йому зиск.


Що стосується Кріштіану, він не посміє зробити нічого, щоб якось йому завадити – навпаки, він навіть подаватиме йому сніданок, якщо буде потрібно. Він постарається потоваришувати з Кріштіану, зблизитися з ним, він зробить для цього все. Для нього потоваришувати з Кріштіану Роналду – це мрія.


Для Руді Гарсії немає значення успіх команди, гармонія в роздягальні. Для нього важливо, що він перебуває у центрі уваги, навіть якщо команда у кризі. Але, як і всі розважливі люди, він визнає тих, хто вищий за нього, і намагається скористатися цим.


Кріштіану Роналду – один із найбільших в історії футболу, легенда, і Руді це знає. Він холодний, розважливий, вкрай підозрілий і не впевнений у собі. Ось чому він вселяє всім страх - тому що не довіряє сам собі. Але більшу частину часу він приховує це, показуючи зовсім інше обличчя на брівці», – сказав Жуніньо.