5 січня 2023 12:55

"На ЧС-2018 росія все купила": екс-гравець "Динамо" – про реальні футбольні успіхи країни-агресора

Уродженець Кіровограда, екс-футболіст Динамо, Шахтаря, Манчестер Юнайтед та збірної Росії Андрій Канчельскіс заявив, що господарі ЧС-2018 купили всі ігри на форумі.

Канчельскіс вважає, що не варто вихваляти тодішнього тренера національної збірної Станіслава Черчесова за вихід до 1/4 фіналу Мундіалю.


«Росія грала домашній чемпіонат світу і всі ігри купила. На турнірі нас за вуха тягли. Гра у 1/8 фіналу з Іспанією була дуже дивною. Повірте, згодом ця піна вийде назовні».


На думку експерта, показовим у виконанні росії було Євро-2020, коли команда посіла останнє місце у групі з Фінляндією, Данією та Бельгією із трьома очками в активі.


«Результат роботи Черчесова був на чемпіонаті Європи. Це найголовніший показник. З горем навпіл виграли у фінів, а якби їм потрапили, то взагалі біда», – цитує Канчельскіса Матч ТБ.


Нагадаємо, що у 2018 році росія вийшла з другого місця у групі з Уругваєм, Єгиптом та Саудівською Аравією, набравши шість очок. У 1/8 фіналу команда зіграла з Іспанією 1:1 у основний та додатковий час, а у серії післяматчевих пенальті перемогла з рахунком 4:3.


Матч проти майбутнього віце-чемпіона турніру Хорватів закінчився внічию (2:2), а у серії пенальті росія поступилася 3:4.