4 січня 2023 17:42

"Йому не пощастило з Куртуа": суперечлива реакція вболівальників "Реала" на перспективи Луніна у Мадриді

Шанувальники мадридського Реалу відреагували на гру українського голкіпера Андрія Луніна у вчорашньому переможному матчі Кубка Іспанії проти Касереньйо.


Реал обіграв команду Касереньйо, яка виступає у четвертому дивізіоні, у вчорашньому виїзному матчі 1/16 фіналу Кубка Іспанії (1:0).


Через травму основного голкіпера Тібо Куртуа місце у воротах мадридців зайняв українець Андрій Лунін.


Лунін був надійний у вчорашньому поєдинку – аналітики статистичного порталу Sofascore оцінили дії українця як одного з найкращих на полі.


Висловили свою думку про гру Луніна у матчі та вболівальники Реала, які розбилися на два табори. З одного боку фанати вважають, що українцеві варто більше довіряти та випускати воротаря у поєдинках чемпіонату Іспанії.

"Реал забиває більше з Луніним, ніж з Куртуа".


«Я дуже люблю Луніна, щоразу, коли він грає, він грає дуже добре, він робив приголомшливі сейви і ніколи не скаржиться на те, що не грає.

Йому «не пощастило» з Куртуа попереду, проте він хоче залишитися та боротися за місце у складі. Це говорить багато про що».

"Дайте Луніну більше часу в Ла Лізі".


«Менталітет переможців відрізняє Луніна, Вальверде та Вінісіуса від таких людей, як Едегор, який за першої ж проблеми захотів піти, навіть не бажаючи боротися за своє місце».

Інша частина вболівальників Реал упевнена, що Тібо Куртуа краще за Луніна і українському вартовому воріт варто залишити команду в пошуках стабільної ігрової практики.

«Просто немає сенсу тримати Луніна. Куртуа зараз найкращий, і у найближчі 4-5 років він нікуди не подінеться. Сумно, але Лунін не зможе досягти успіху в Мадриді. Ковачич та Хакімі, версія 2».

"Лунін хороший воротар, але ми всі знаємо, що Куртуа краще".


23-річний Лунін провів за Реал у поточному сезоні сім матчів, у яких пропустив чотири голи.