3 січня 2023 22:00

"Аль-Айн" Реброва націлився на одноклубника Миколенка: конкуренцію доведеться виграти в іншого клубу АПЛ

Аль-Айн Сергія Реброва може підписати достатньо зіркового футболіста. У сфері інтересів команди 30-річний малійський півзахисник Евертона Абдулай Дукуре.


Аль-Айну доведеться виграти конкуренцію за гравця у лондонського Фулхема, який також цікавиться футболістом. Про це у своєму твітері повідомляє журналіст Мохаммед Хамад. Футболіст у поточному сезоні взяв участь лише у десяти матчах команди у всіх турнірах та відіграв 272 хвилини.

Його контракт із Евертоном, за який виступає і Віталій Миколенко, діє до літа 2023 року, а авторитетний портал Трансфермаркт оцінює футболіста у 12 мільйонів євро. На рахунку футболіста є дві гри за національну збірну.

Нагадаємо, що Аль-Айн пішов на паузу на сьомому місці у турнірній таблиці у чемпіонаті ОАЕ, маючи в активі 19 набраних очок після 12 зіграних поєдинків. Від лідера чемпіонату Аль-Шарджі команда відстає на сім очок.


Команда розпочала навчально-тренувальні збори для підготовки до продовження чемпіонату, і судячи зі слів Реброва, вони налаштовані довести команду до фінішу сезону.


Фото: ФК "Евертон"