2 січня 2023 10:36

"Ці щури забули головне". Зозуля відреагував на черговий обстріл України окупантами

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній нападник національної команди України Роман Зозуля прокоментував нічний обстріл нашої країни військами путінської росії за допомогою дронів та ракети.


Екс-форвард нашої збірної Зозуля в соціальних мережах написав, що цієї ночі РФ ракетою та дронами хотіла завдати удару по енергетичній структурі Києва, Дніпра та Миколаєва.

«Ворог як завжди, намагається зробити щось огидне для цивільного населення. На полі бою своєї мети вони не досягають, тому використовують тактику залякування звичайних жителів міста».

Також Зозуля додав, що країна-терорист забула, що українці – це сильний народ, який не здається.

«Вони вважають, що без світла, тепла та зв'язку, ми благатимемо про зупинення війни та підписання мирних умов за їхніми правилами.

Але ці щури забули про головне – ми, українці. Сильний і незламний народ. Ми краще будемо без світла, ніж із цими паскудами», — написав Зозуля у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що Роман Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі. На початку грудня нападник підписав контракт із клубом Райо Махадаонда, який представляє третій іспанський дивізіон. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.

В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.