1 січня 2023 16:49

Фердинанд проти критики Роналду: "Якщо мова про Саудівську Аравію – це ганьба. А в Америці проблем менше? Ніхто не заслужив права виїхати в неконкурентну лігу більше, ніж Кріштіану"

Ріо Фердинанд заступився за Кріштіану Роналду, який перейшов до Аль-Насру.


Англієць у своєму подкасті Vibe with FIVE виступив проти критики на адресу нападника, який уклав контракт із клубом із Саудівської Аравії.


«Здорово було спостерігати, як Девід Бекхем, Френк Лемпард, Уейн Руні, Стівен Джеррард вирушали до Америки. Відмінний спосіб завершити кар'єру, отримати великі гроші, перебратися в менш конкурентну лігу. Вони на це заслуговували, вони заробили таке право.


Тільки це я й бачив у медіа.


Але якщо мова про Саудівську Аравію – це ганьба, це сумно.

Дайте людині поїхати і жити, дозвольте йому вирушити туди і отримати насолоду від цього. Це нова пригода, він бере із собою сім'ю, щоб познайомитись із новою культурою.


Кожна окремо взята країна у світі має свої проблеми, а в Америці проблем менше, ніж у саудівців, це так? Але нормально, що всі ці гравці вирушають до Америки. Давайте дозволимо їм виїхати до Штатів заради сезону-лебединої пісні і просто відкинемо це.


Мені це не подобається. До всіх потрібно ставитись однаково. Будь-якому іншому гравцю, який йшов у менш конкурентну лігу, щоб завершити кар'єру, говорили, що він заробив таке право. Жодна людина на планеті не заслуговувала б на це право більше, ніж цей хлопець», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед», маючи на увазі Роналду.