1 січня 2023 14:43

Шоу: "Рашфорд – гравець світового класу і може стати одним із найкращих у світі. У такому топ-клубі, як МЮ, має бути дисципліна"

Захисник «Манчестер Юнайтед» Люк Шоу підбив підсумки гри проти «Вулверхемптону».


Манкуніанці виграли матч 18-го туру АПЛ із рахунком 1:0. Переможний гол забив форвард Маркус Решфорд, який розпочинав матч на лаві запасних у рамках дисциплінарного заходу.


Про Решфорда


«Наразі він у дуже хорошому стані. Надзвичайно впевнений у собі, дуже позитивний. Він гравець світового класу і може стати одним із найкращих гравців у світі, якщо продовжить у тому ж дусі».


Про гру в центрі захисту


«Мені це справді подобається. Я сказав тренеру, що гратиму там, де він захоче. Завдяки цьому я можу грати поряд із Вараном. Мені дуже подобалося, коли він постійно розмовляв зі мною і допомагав мені. Я радий здобути перемогу та зберегти рахунок сухим».


Про дисципліну в «Ман Юнайтед»


«У такому топ-клубі, як цей, так і має бути. Має бути дисципліна. Тренер бере все до уваги. Людям і раніше сходили з рук дурниці.


Як можна було побачити сьогодні, якщо ти не робитимеш правильні дрібниці, то не гратимеш», – сказав захисник «Манчестер Юнайтед».