28 грудня 2023 20:44

Ігор МІРОШНИЧЕНКО: "Павелку треба було заявку на проведення чемпіонату світу подавати разом зі США та Австралією"

Колишній прес-секретар збірної України Ігор Мірошниченко в своєму Facebook висловився про заявку України на проведення ЧС-2030 та голову УАФ Андрія Павелка.


"Чого тільки не вигадає нинішній очільник УАФ Андрій Павелко, щоб переплюнути колишнього голову ФФУ Григорія Суркіса, який до України свого часу привіз Євро 2012, котрий ми проводили разом з сусідньою Польщею!
Павелко вирішив масштабувати власні амбіції і подав заявку на цілий Мундіаль! А щоб вже точно заявка була потужнішою за попередника, то подав її спільно з Іспанією та Португалією, до яких від нас через всю Європу відстані з чотири тисячі кілометрів буде.
Вважаю, що у своєму хайпі Павелко не досягнув абсурдності. Треба було заявку на проведення Чемпіонату Світу подавати разом зі США та Австралією. Тим більше, що ці дві країни нині наші надзвичайно надійні партнери у війні проти terroRussia.
Ото б логістика для вболівальників та учасників була - збс!!!
Але в дечому Андрій Павелко таки всіх попередніх очільників федерації футболу і спортивних функціонерів уже точно переплюнув! Це корупція. За розкрадання мільйонів доларів бюджетних коштів та грошей міжнародних федерацій у Павелка та його заступників по УАФ, нагадаю, зараз низка підозр та рішення суду про тримання під вартою, яке він для себе та свого поплічника пана Запісоцького змінив лише внісши грошову заставу по 10 мільйонів гривень за кожного.
Масштабна людина, ніде правди діти. Журналісти з BIHUS.Info про життя родини Павелка на широку ногу, який до футболу й політики не мав ніякого серйозного бізнесу, вже декілька серій розслідувань назнімали".


Фото: "Народна Правда"