27 грудня 2023 22:28
2

Джерело: Ахметов може накласти вето на продаж Мудрика цієї зими – відома позиція власника "Шахтаря"

Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрік потрібен Арсеналу. Лондонський клуб зробив офіційну першу пропозицію щодо трансферу вінгера, але отримав відмову.


«Каноніри» запропонували Шахтарю за українця суму 55 мільйонів фунтів з урахуванням бонусів, але донецький клуб хоче отримати 85 мільйонів фунтів. Водночас, президент «гірників» Рінат Ахметов може навіть не погодитися і на таку суму, написав журналіст Ігор Бурбас у своєму телеграм-каналі.


«Рішатиме все одна людина. Це Рінат Ахметов. Чув, що президент клубу горить бажанням виграти чергове чемпіонство, і вважає, що без Мудрика це буде важко зробити.


Не здивуюся, якщо Михайло поїде на збори із Шахтарем, а сага із його переходом затягнеться до 31 січня, а то й відкладеться до літа».


У поточному сезоні Мудрік у складі Шахтаря провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких забив десять м'ячів і віддав вісім результативних передач.


Зазначимо, що контракт 21-річного вінгера із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.

да він реально і 5-ки не коштує... схоже буде як "зірка" Коваленко шарахатися по арендах по третьосортних клубах
Все как всегда...а потом удивляются почему у нас такой уровень...