23 грудня 2022 23:10

Сунесс: "Мессі не потрібно було вигравати ЧС, щоб вважатися найбільшим. Він залишився б найкращим, навіть якби Аргентина не вийшла з групи"

Грем Сунес вважає Ліонеля Мессі найбільшим футболістом в історії.


Месі не потрібно було вигравати чемпіонат світу, щоб вважатися найбільшим гравцем усіх часів. Навіть якби Аргентина програла у фіналі або не вийшла з групи, він все одно залишився б найкращим.


Я бачив, як Мессі змушував топових захисників виглядати так, ніби у них переплетені шнурки. Здавалося, вони потрапили в двері, що оберталися, і не знали, що з ним робити.


Справа не в тому, що він не зміг вийти на більш високий рівень на чемпіонатах світу, він робив це проти тих самих гравців у Лізі чемпіонів щотижня. Попри це я радий за нього.

Я дивився на Аргентину після матчу, і всі співробітники, гравці були в сльозах. Тільки одна людина не була пригнічена емоціями – Мессі. Здається, у нього по венах тече крижана вода.


Причина, через яку я вважаю його найбільшим в історії, полягає в його довголітті та стабільності», – сказав колишній тренер та гравець «Ліверпуля».