21 грудня 2022 21:33

Дієго Сімеоне: "Важливо, що у нас є чемпіон світу та гравці, які добре проявили себе в Катарі"

Перед матчем Кубка Іспанії з "Арентейро", головний тренер мадридського "Атлетико" Дієго Сімеоне прокоментував виступ своїх футболістів на чемпіонаті світу в Катарі, окремо виділивши Родріго де Пауля, Антуана Грізманна та Жоао Феліша, повідомляє Get Spanish Football News:


– Мені було дуже приємно спостерігати за чемпіонатом світу – відповідальність організаторів, добрий футбол, чудова атмосфера на трибунах. А тепер ми самі повертаємось у гру, у хороший кубковий турнір, у якому високий рівень конкуренції і завжди є можливості у маленьких клубів обіграти фаворитів. Ми теж трохи хвилюємось, але важливо те, що ми покажемо на полі. Дуже важливо для нашого клубу, що ми знову маємо чемпіон світу у складі, вдруге за моє тренерство. Родріго Де Пауль дуже добре розпочав минулий сезон, потім у нього був спад, але закінчення цього року у нього, безумовно, дуже гарне.

Хоча було б несправедливо концентруватися лише на Родріго – для всіх наших гравців сезон був особливим, не таким регулярним як раніше. Потрібна послідовність. Хороший приклад – Антуан Грізманн, його гра на чемпіонаті світу мене дуже порадувала, вона показує, що наша команда має високу якість. Дуже хороший турнір провів і Жоау Феліш – він забивав голи, він роздавав результативні передачі, і сподіваюся, він повернеться до нас таким самим, яким був у збірній Португалії в Катарі.

Сподіваюся, ми зможемо дати йому такий самий душевний спокій, яким він мав там – і це буде дуже добре для нього та для клубу. Я хочу, щоб "Атлетіко" перемагав, це все, на чому я зосереджений. Але при цьому ніхто у складі не є незамінним чи недоторканим футболістом, все має бути так, як має бути, і тоді станеться все, що має статися, – зазначив Сімеоне.