20 грудня 2022 11:51

"Не могли зрозуміти, як "Динамо" та "Шахтар" його не помітили". Журналіст висловив жаль, що українські гранди не звернули увагу на хавбека збірної Хорватії

Фото - ua.depositphotos.com


Журналіст "ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловив жаль, що "Динамо" та "Шахтар" свого часу не звернули увагу на півзахисника збірної Хорватії Міслава Оршича.


- Я бачив купу м'ячів від Міслава Оршича: як він поховав "Тоттенхем", як він забив "Вест Хему". Чому я заговорив про Оршича? Тому що це людина з унікальною долею. Ви часто нас запитуєте: "Давайте, підберіть когось для українських грандів, має ж хтось бути". Людина в 25 років повернулася зі Сходу.


Людина не лише з хорватською школою, він ще був у "Спеції" колись, там зіграв 9 матчів, 3 чи 4 роки грав у Китаї. Тобто ми розуміємо, що в 25 він повернувся у Загреб такою заможною людиною. Потім 26, 27, 28 років... Ми розмовляли з Глібом Платовим і просто не могли зрозуміти, як жоден український гранд, "Динамо" чи "Шахтар", ніхто не помітив Міслава Оршича. Я вважаю, що це драма в його житті, що він 5 чи 6 років просто сидів під Перішичем у збірній. Але так буває.