17 грудня 2022 22:54

Модрич сказав: "Хочу стати першим хорватом у МЮ, чи зможемо це влаштувати?". Але Фергюсон вже домовився з Кагавою". Фердинанд про розмову з Лукою 2012-го

Ріо Фердінанд запрошував хавбека Луку Модріча грати за «Манчестер Юнайтед».

«Я спілкувався з ним перед тим, як він пішов до «Реалу Мадрида», тому що я завжди так робив, я був мало не агентом. Якщо якийсь футболіст ставав доступним для трансферу або збирався десь піти, я завжди вважав, що якимось чином зможу його залучити до нас.


Я пам'ятаю, як розмовляв з Модрічем і запитав, чи він справді йде з «Тоттенхема». Він підтвердив, але тоді ще не був упевнений, куди саме він вирушить.


Я сказав: «Слухай, друже, тобі треба перейти до «МЮ». Він відповів: «Так, я хочу бути першим хорватським футболістом, який пограє за «Юнайтед», хочу стати тим самим хлопцем. Ми зможемо це зробити?»

Але нічого не сталося. Тренер Фергюсон тоді вже домовився з Кагавою, здається, чи з кимось ще, тож Модріч пішов у «Реал», а решта вже історія. Але я ніколи не думав, що він досягне того, чого досяг! Що за гравець! - сказав екс-захисник в ефірі свого YouTube-каналу.