17 грудня 2022 13:36

Бензема вважає, що Дешам недолюблює його. Карім не планував залишати розташування збірної Франції в Катарі

Форвард збірної Франції Карім Бензема обурений відношенням до нього з боку головного тренера команди Дідьє Дешама, повідомляє Libertad Digital.


Після перемоги над Марокко (2:0) у півфіналі ЧС-2022 на питання, чи можливе повернення Бензема в Катар на фінал турніру, Дешам сказав: «Я не буду відповідати, наступне питання». Бензема не розуміє, чому Дешаму було так неприємно відповідати на це запитання.


Відзначається, що конфлікт почався раніше, коли футболіст травмувався перед стартом турніру. Нападник не хотів залишати розташування команди.


Після перших тренувань у Катарі Дешам побачив, що Бензема не оговтався від м’язового дискомфорту, та підійшов до нього і сказав: «Шкода, що тобі доведеться поїхати». Бензема сприйняв це так, ніби тренер недолюблює його.


Проте у «Реалі» сказали, що лікування гравця склало всього 3 дні. Він вже одужав та поїхав у відпустку на острови Реюньйон. А 15 грудня Бензема зіграв в товариському матчі «Реала» проти «Леганеса». І, як кажуть у клубі, «він зробив це без будь-яких фізичних проблем».