16 грудня 2022 15:14

Екс-гендиректор "Олімпіка": "Те, що відбувається в УАФ - ганьба для нашої країни"

Колишній генеральний директор «Олімпіка» Олексій Антонов прокоментував судовий процес довкола глави УАФ Андрія Павелка та генерального секретаря організації Юрія Запісоцького.


«Те, що відбувається в УАФ, є ганьба для нашої країни. Ми завжди знали, що там не все рівно, починаючи від космічних зарплат людей, наближених до Андрія Васильовича.

Візьміть той самий дитячий футбол, жіночий футбол. На дитячий футбол виділялися мізерні копійки. Жіночий футбол, як важка ноша, лягла на плечі клубів Прем'єр-ліги. Але чомусь не на УАФ. А де завод із виготовлення штучних газонів? Там і зараз. Спочатку безграмотно побудована політика УАФ призвела до того, що на сьогодні є у нашому футболі загалом.

Ця грудка наростала і рано чи пізно мала розсипатися. Я думаю, що це лише вершина айсберга. Якщо компетентні органи копатимуть глибше, то накопають таке, що навіть страшно озвучити. Ми довго боролися зі свавіллям в УАФ, а результатом стало довічне усунення від футболу Влада Гельзіна. Більшою мірою «Олімпік» через це й закінчив своє існування.

Щось говорити на адресу УАФ вже не хочеться, адже після бійки кулаками не махають. Нехай з ними розбираються ті, кому належить. Там твориться беззаконня», - сказав Антонов.