16 грудня 2022 12:03

Екс-гендиректор "Олімпіка": "Була можливість об’єднатися з "Десною", але президенти вирішили залишитись при своїх"

Колишній генеральний директор «Олімпіка» Олексій Антонов розповів, як зараз існує футбольний клуб.


– Футбольний клуб «Олімпік» сьогодні живе у якомусь вигляді?

- Ні, футбольний клуб «Олімпік» зараз на паузі. Скільки вона триватиме, ніхто не знає. УАФ надала канікули для деяких клубів Першої ліги, маємо час подумати про подальше.

– Юридично клуб закрито?

– Юридично клуб існує, як благодійний фонд «Олімпік». Поки що намірів нашого президента відновлювати подальшу роботу немає. А взагалі, ми клуб передали у добрі руки нашим друзям, вони займалися ним. Коли проходив чемпіонат Першої ліги 2021/22, ви могли бачити, що на матчах команди сидів уже інший президент. Люди взялися з ентузіазмом за справу, але війна внесла свої негативні корективи до нового витоку історії «Олімпіка».

Для нас цей проєкт на паузі. Один клубний автобус ми продали команді із Маріуполя, «Яруду». А другий стоїть поки що. Чекає на свою долю.

– Правда, що вони хотіли об’єднатися з «Олімпіком»?

– Не знаю, мені таких пропозицій не надходило. Колись була можливість об’єднатися з «Десною», але потім, подумавши та зваживши, кожен президент вирішив залишитися при своїх. Щодо «Яруда». Коли постало питання про продаж клубного майна, ми з «Ярудом» щільно на ці теми спілкувалися і в результаті автобус продали їм, – сказав Антонов.


Фото - ФК "Олімпік"