14 грудня 2022 22:43

Глен Джонсон: "У "Реала" утворюється дірка після відходу Бензема, а Рашфорд у кращій формі нестримний. Мадридці захочуть його купити, якщо він коштуватиме менше, ніж повинен"

Екс-захисник «Ліверпуля» Глен Джонсон пов'язав форварда Маркуса Решфорда із «Реалом».


«З відходом Бензема утворюється величезна дірка, скажімо так. Я великий фанат Решфорда, коли він пресингує і перебуває у своїй найкращій формі, його не зупинити.


Я не сумніваюся в тому, що «Реал» захоче його підписати, якщо Маркус коштуватиме менше, ніж повинен, коли його контракт буде близьким до кінця. Чи буде він досить хороший для того, щоб замінити Бензема, ми дізнаємося лише тоді, коли він регулярно гратиме у Лізі чемпіонів. Але потенціал є.


Маркус точно потрібно вибирати «Реал». Це «галактикос», це Мадрид, а добре заплатять йому у будь-якому клубі – про це не треба хвилюватись.

"Реал" боротиметься за перемогу в Ла Лізі, далеко проходитиме в Лізі чемпіонів, при цьому можна насолоджуватися сонцем. Як на мене, тут і думати нема про що. Коли тебе хочуть такі клуби, як ПСЖ і Реал, ти точно сам будеш зацікавлений у трансфері.


Звичайно, «Манчестер Юнайтед» – це також великий клуб, але той футболіст, який скаже, що йому не хочеться хоча б поспілкуватися з «Реалом», збреше», – сказав Джонсон GGRecon.