12 грудня 2022 13:43

Зіко назвав головні помилки збірної Бразилії у грі з Хорватією. Дісталося екс-гравцеві "Шахтаря"

Фото - ua.depositphotos.com


Один із найвідоміших бразильських футболістів, а потім і тренерів Зіко назвав причини вильоту пентакампеонів від Хорватії на стадії чвертьфіналу ЧС-2022, в якому Неймара і компанію вважали головними фаворитами.


"Перше, це помилка із замінами тренера в овер-таймі. На другу додаткову 15-хвилинку вийшов Фред, який через свої дані та амплуа орієнтований на оборону, відбір м'яча, а також може тримати в напрузі гравців середньої лінії, не дозволяючи супернику атакувати великою кількістю. Але ідея не спрацювала, Хорватія пішла вперед і зрештою забила необхідний гол, який спричинив серію пенальті.


Другий момент стосується Неймара. Вважаю, що саме він мав відкривати серію пенальті – він упевнений у собі, лідер збірної. Він міг забити та показати приклад партнерам, вселити впевненість. Або ж піти бити другим, третім… Зараз немає необхідності передавати суддям список із порядком гравців, що б'ють, як це робилося раніше. На жаль, Неймар залишився чекати на свою чергу, але після промаху Маркіньоса все було скінчено", - цитує Зіко odia.ig.