10 грудня 2022 22:34

Тренер Марокко Реграгі: "Ми Роккі Бальбоа цього ЧС. Гроші не можуть перемогти пристрасть та віру"

Головний тренер Марокко Валід Реграгі оцінив гру своєї команди на ЧС-2022.

Марокканці обіграли Португалію (1:0) у 1/4 фіналу турніру в Катарі та стали першою арабською збірною, яка вийшла до півфіналу чемпіонату світу.

«Ми знали, що це буде гра проти однієї з найкращих команд у світі. Нам було складніше, ніж проти Іспанії, вони добре вивчили нас, але ми зуміли виконати свій план, незважаючи на втому після 1/8 фіналу.


Ми чудова команда, з великим серцем. Ми були набагато кращими в плані бажання та пристрасті. Ми тут, щоб показати, хто ми є. Це дуже складний турнір, але подивіться, проти кого ми грали.

Ми втратили багатьох гравців, ми могли постраждати від цього сьогодні, але коли ми вкладаємо смиренність та енергію африканського та арабського народів, шлях завжди лежить лише вперед. Я дуже пишаюся цими чудовими гравцями, як і всім персоналом. Ми швидко відновимося, нам це необхідно, бо на підході ще одна велика команда.


Ми маємо дуже чіткий план, гравці ніколи не бігали так багато, як на цьому чемпіонаті світу. Але коли ми вкладаємо душу, виявляються наші найкращі якості.


Ми команда, яку всі люблять, із талантом, якістю. Гроші не можуть перемогти пристрасть та віру. Це не диво, це робота: Бельгія, Хорватія, Канада, Іспанія та Португалія – ми пропустили лише раз. Весь наш континент радий за нас. Ми Роккі Бальбо цього турніру завдяки нашому духу.

Ми приїхали сюди не для того, щоб зіграти три ігри. Тому, хто прийшов за цим, не було місця у цій команді. Якщо ми віритимемо і мріятимемо, ми зможемо донести велике послання, яке хочемо передати», – сказав Реграгі.