7 грудня 2022 12:05

Щоб вбивали українців. Кадиров викрадає дітей з Луганської області для "патріотичного виховання"

Фото - ua.depositphotos.com


Загарбники масово вивозять дітей, зокрема підлітків, із Луганської області в Росії та, зокрема, Чечню для "патріотичного виховання".


Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая.


За його словами, самопроголошений "голова Чеченської Республіки" Рамзан Кадиров хоче особисто "виховати" з дітей вбивць, аби потім відправляти вбивати своїх земляків.

Так, випадків депортації підлітків на територію РФ уже більше сотні.


Гайдай також додав, що у 2020-2021 роках СБУ знешкоджували диверсійні групи, в яких були хлопці 21-22 роки. Тді йшов вже 7-ий рік війни.


"Тобто у 2014 році цим людям якраз було 14 років. Їх настільки зомбували, що вони вже в 21 рік пішли вбивати своїх же земляків", - сказав він.


Додамо, що раніше "Центр національного спротиву" повідомляв, що російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованій території Луганської області відзвітувала, що для 15 тисяч дітей від 2 до 17 років було проведено поглиблені медичні огляди.


Завезені з РФ медики зазначили в документах обстеження, що 70% з цих дітей "потребують спеціальної медичної допомоги". Саме таким заключенням росіяни прикривають депортацію дітей на територію Росії.