5 грудня 2022 12:35

Фердінанд про Магуайра: "ЧС-2022 став для Харрі перевіркою, і він її пройшов. Він відповів на всі сумніви, що виникали перед турніром"

Ріо Фердінанд оцінив гру Харрі Магуайра на ЧС-2022.


«Цей чемпіонат світу став перевіркою характеру та здібностей Харрі Магуайра, і він показав усім, що й того, й іншого йому не позичати. Його проблеми у «Манчестер Юнайтед» перед турніром турбували мене, адже фізична форма не змінюється, якщо вдягнути іншу футболку.

Магуайр не так багато грав у «МЮ» цього сезону, і коли він прийшов у команду, він виглядав нервовим і був далеким від рівня, на якому ми звикли бачити його в збірній. Він отримував занадто багато критики, але не можна заперечувати, що останні кілька місяців він був далеко не кращою формою.

Це означало, що перед чемпіонатом світу його становище у збірній було під пильною увагою, але на всі мої сумніви з приводу того, чи повинен він грати за збірну Англії в Катарі, одразу була дана відповідь. Перша гра проти Ірану стала переломним моментом. Якби він зіграв невпевнено, турнір склався б для нього зовсім інакше.

Але він добре почав і повернув собі певну впевненість, і з того часу в кожній грі тільки зміцнював її. Він був нашим найкращим гравцем у матчі проти США і дуже впевнено виглядав проти Уельсу», – написав колишній захисник «МЮ» та збірної Англії для BBC.