2 грудня 2022 14:45

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Лучі-пенсіонеру вже треба вдома коло бабці сидіти. Люди з Італії, б###ь, керують нашим футболом"

Колишній спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець поділився думками щодо керівників суддівських корпусів в українському футболі.


«Павелку треба було раніше йти. Я тоді казав, що це проблема, хвороба наших людей. Ну що ти чіпляєшся за ту владу? Ну що ти вчепився? 5 років, 10, 15. Скільки ти хочеш бути на цій посаді? І чіпляєтесь, і чіпляєтесь. На мій погляд, понад 5 років на посаді – це вже деградація. Комбінації, махінації, оце все.

Я думаю, що на початках він непогано свою роль виконував. А потім вже пішли Лучі, Колліни… Судді що витворяють. Я можу говорити багато чого, мене не дискваліфікують, я не перебуваю в жодній команді.

Коли бачу цього Лучі-пенсіонера – йому вже треба вдома сидіти коло бабці, а він ходить і розповідає, як нам грати. У нас немає кваліфікованої людини? Добре, Колліна – це людина заслужена. Хоча і він тут сидів й отримував кеш, з Італії керував нашим футболом. Люди з Італії, б###ь, керують нашим футболом. Хлопці, а в чому справа, в чому ваш секрет? А отримуєте шалені гроші», - сказав Кополовець.


Фото - ФК "Минай"