1 грудня 2022 19:06

Фабрегас: "Говорив про Чуамені "Барселону", але в неї не вистачало грошей на нього"

Колишній футболіст «Челсі», «Барселони» та «Арсеналу» Сеск Фабрегас поділився спогадами про колишнього одноклубника по «Монако» Орельєна Тчуамені.

«Ми багато розмовляли з Орельєном, особливо після першого виклику до збірної Франції. Він попросив у мене багато порад з мого досвіду щодо «Арсеналу», «Челсі» та «Барселоні». Я був дуже радий поділитися з ним. Я швидко зрозумів, що він не такий гравець як інші. Вперше я побачив його під час матчу ліги "Бордо" з "Монако". Я був на лаві запасних і залишився враженим його виступом. Нас обіграли, і я пам'ятаю, як запитав одного із наших заступників: «А хто цей півзахисник у «Бордо?» Коли він перейшов до нас, він мав невеликий етап адаптації, а потім він лише прогресував і підтверджував усе добре, що я про нього думав.

Я говорив про нього "Барселоні". Вони прагнули знайти заміну для Серхіо Бускетса. Але тоді «Барсі» не вистачало грошей, і я думаю, що вони не могли запропонувати понад € 40 млн. З того часу він підписав контракт із «Реалом» і став там гравцем основи, а також незамінним гравцем у французькій збірній», — наводить. слова Фабрегас Footmercato.