1 грудня 2022 14:54

Довбику це лише на руку: головний тренер "Торіно" йде проти спортдиректора та відмовляється від "нового Шацьких"

Торіно бажає посилити лінію нападу команди вже у найближче трансферне вікно. Одним із варіантів на проблемну позицію є форвард Роми Ельдор Шомуродов.


Узбецький нападник, якого на батьківщині порівнюють із легендою Динамо Максимом Шацьких, цього сезону міцно осів на лаві запасних команди Жозе Моурінью (всього 151 хвилина на полі та один гол), тому з радістю змінив би клуб.


Спортивний директор Торіно Давіде Вагнаті просуває ідею з підписанням Шомуродова, проте головний тренер "биків" Іван Юрич не вражений можливостями узбеку, пише CalcioMercato.

З цієї причини шансів на те, що гравець Роми зможе перебратися до Торіно в січні дедалі менше, незважаючи на те, що контакти між сторонами останніми тижнями продовжуються.

Нагадаємо, що влітку італійські ЗМІ писали про предметний інтерес туринського клубу до форварда Дніпра-1 Артема Довбика. Проте сторони не зійшлися у сумі трансферу, оскільки дніпряни хотіли близько 12 мільйонів євро за свою зірку, але Торіно не був готовий задовольняти їхні запити.


Можливо, італійці знову звернуть увагу на гравця збірної України вже наступного літа, адже взимку Дніпро-1 точно не розлучиться з головним снайпером УПЛ (11 голів).