26 листопада 2022 11:48

Обі Мікел про інтерв'ю Роналду: "Кріштіану багато зробив для МЮ, і бачити, що все закінчується так - жахливо. Де гарантії, що він не зробить те саме в іншому клубі?"

Джон Обі Мікел висловився про інтерв'ю Кріштіану Роналду.


Нагадаємо, португалець розкритикував "Манчестер Юнайтед", його власників та інфраструктуру, а також заявив, що не поважає головного тренера Еріка тен Хага. Незабаром клуб та форвард розірвали контракт.


«Якщо хтось дає таке інтерв'ю, то де гарантії того, що він не зробить те саме в іншому клубі, якщо підпише контракт у січні?


Я маю на увазі, що тепер кожен клуб розумітиме це. Але послухайте, це Кріштіану Роналду, він один із найбільших гравців в історії. Я думаю, що у січні він перейде до іншого клубу і продовжить свою футбольну кар'єру.


Але для мене це просто жахливий сценарій, він так багато зробив для клубу, і бачити, що все закінчується таким чином просто жахливо. Я сказав би, що це інтерв'ю не слід було давати, до того ж час було обрано невідповідне.

Це просто неправильно. Це не підходить такому гравцю, який так багато досяг у спорті», – сказав колишній півзахисник «Челсі» в інтерв'ю Dubai Eye.