20 листопада 2022 13:13

Євген БАНАДА: "Дякуємо ЗСУ, що знову можемо грати вдома"

Півзахисник криворізького "Кривбасу" Євген Банада розповів про підготовку до матчу 14 туру VBET Ліги проти харківського "Металіста 1925".


- Євгене, які особливості підготовки "Кривбасу" до прийдешнього матчу?


- Чесно кажучи, підготовка проходить у звичайному режимі. Розуміємо, що на нас очікує серйозний матч. У суперника хороша команда з якісними футболістами у складі. Певен, гра буде цікавою. Ніколи раніше не грав проти цього суперника у попередніх клубах, тому це може бути мій дебют проти них.


- Як команда відреагувала на новину, що нарешті у цьому сезоні зможе зіграти вдома?


- Це була приємна несподіванка. Усі в команді дуже задоволені, що Кривому Рогу нарешті дозволили прийняти матч. Кривий Ріг - рідне місто нашого клубу, тому очікуємо з нетерпінням можливості вийти на газон стадіону "Гірник". Дякуємо за це нашим ЗСУ.


- У двох попередніх матчах "Кривбас" обіграв "Ворсклу" та "Металіст" - амбітних суперників з верхньої частини таблиці. Про що це говорить?


- Це говорить про те, що потрібно виходити так на кожний матч УПЛ. Виходити з бажанням лише вигравати та рухатись вперед. Так, суперники були непрості, але, бачите, нам до снаги грати та перемагати такі команди. Тому, впевнений, у нас все буде добре. Треба продовжувати набирати очки по максимуму у кожному матчі, й покращувати наше турнірне становище.


Фото: "Кривбас"