19 листопада 2022 15:14

Пабло Сабалета: "Хочу, щоб у фіналі ЧС-2022 зустрілися Бразилія та Аргентина"

Колишній захисник збірної Аргентини Пабло Сабалета розповів про форму Ліонеля Мессі та кого хоче бачити у фіналі ЧС-2022.


- Чого очікуєте від Аргентини на Мундіалі?

- Підготовка команди йде добре, з важливою динамікою. Існує згуртованість між футболістами та тренерським штабом. Аргентина є претендентом на вихід до фіналу, але перемога завжди дається нелегко. Очевидно, я всім серцем сподіваюся, що "Альбіселесте" знову вийдуть у фінал та виграють Кубок світу. Крім того, для Мессі це, ймовірно, буде останній Мундіаль... Все вказує на те, що на нас чекає незабутній місяць.

- Мессі підійшов до турніру у відмінній формі.

- Лео переживає зовсім інший сезон у порівнянні з його першим роком у ПСЖ. Він перебуває у чудовій формі і усвідомлює важливість приїзду на турнір в хороших кондиціях. Коли ти знаєш, що ти вже в певному віці і навряд чи потрапиш на наступний чемпіонат світу... Участь у чотирьох Мундіалях - це вічність. Нормально, що він думає про те, що це може бути його останній чемпіонат світу, і це збільшує його хвилювання.

- Хто ще є вашим фаворитом у боротьбі за титул?

- Є багато якісних команд, але я хотів би бачити фінал Бразилія - Аргентина. На останніх чемпіонатах світу в півфіналах майже завжди грали три європейські збірні і одна південноамериканська... З цим фіналом ми б нарешті знову побачили південноамериканського чемпіона, - цитує Сабалету AS.