19 листопада 2022 14:10

Вінісіус про фоли на ньому: "Це зайшло надто далеко, ми з Родріго боялися пропустити ЧС. Я багато чому навчився у Неймара і Роналду, вони теж страждали"

Вінісіус Жуніор висловився про часті фоли на ньому.

На бразильці порушують правила найчастіше у топ-5 ліг Європи.


«Те, що відбувається на полі, залишається на полі, але це зайшло надто далеко. Ти можеш бути сильним, але [суперники] йдуть у брудні єдиноборства. Ми з Родріго багато страждали в останніх іграх і боялися найгіршого – отримати травму та пропустити чемпіонат світу.

Коли ти починаєш ставати важливим гравцем, суперники починають грати проти тебе жорсткіше. Ти маєш навчитися справлятися з цим. Я багато чого навчився у Неймара, коли він грав за «Барселону», він також багато страждав. Кріштіану [Роналду] теж багато страждав, коли грав за «Реал».

Але саме Карім [Бензема] сказав мені зберігати спокій і душевний спокій, тому що якщо суперники переслідують тебе, це означає, що ти важливий, що вони тебе бояться.

Ось чому, коли я беру м'яч і вириваюсь уперед, роблю це з бажанням помститися. Так, я можу постраждати. Але я готовий до цього випробування», – сказав форвард «Реала» та збірної Бразилії.