17 листопада 2022 21:30

Голкіпер "Арсенала" жорстко "наїхав" на Зінченка під час матчу АПЛ: відео зухвалого моменту

Лівому захиснику Арсеналу Олександру Зінченку дісталося під час поєдинку 16-го туру АПЛ проти Вулверхемптону (2:0) від голкіпера власної команди Аарона Ремсдейла.


Під час одного з епізодів у грі з Вулверхемптоном, Ремсдейл попрямував до Зінченка та звинуватив українця в тому, що він надто акуратно грає та намагається уникати боротьби з нападаючими команди суперника. Цей епізод потрапив у трансляцію матчу.

"Припини, бл**ь, ссати!", - можна було прочитати по губах Ремсдейла.



Зінченко провів на полі 91 хвилину та отримав середню оцінку за підсумками матчу від порталу SofaScore. Варто зазначити, що українцю після матчу з Вулверхемптоном дісталося і від фанатів Арсеналу, які вимагали його посадити на лаву та випустити замість нього Кірана Тірні.

Але як виявилося пізніше, Зінченко вийшов на поле з нездужанням шлунка, можливо, саме цей факт і вплинув на гру лівого захисника «канонірів».

Зазначимо, що перемога над «вовками» дозволила Арсеналу зміцнити своє лідерство у турнірній таблиці АПЛ та відірватися від Манчестер Сіті на п'ять очок. Зінченко цього сезону провів за червоних дев'ять матчів у всіх турнірах, відзначившись одним асистом.