17 листопада 2022 09:51

Саа про інтерв'ю Роналду: "Клуби зрозуміють, що Кріштіану почне створювати проблеми, якщо щось не залагодиться. Він собі цим не допоміг"

Екс-форвард "Манчестер Юнайтед" Луї Саа прокоментував інтерв'ю Кріштіану Роналду.


"Раніше він відповідав на претензії грою на полі. Інтерв'ю не може бути відповіддю на будь-що, і я не думаю, що воно допоможе Кріштіану вирішити проблеми. Він завжди доводив усі людям за допомогою футболу.

Він уперше добивається того, чого хоче, в такий спосіб. Йому це не допоможе. Якщо він хоче піти чи вважає себе відданим, інтерв'ю йому не допоможе. Зараз і не найкращий час, бо тренер добре впорається.

Роналду показав, що потребує захисту, він хоче захистити свою спадщину, але клуб не збирається йому допомагати, а тренеру не за це платять.

Я не розумію, чого його оточення вимагало за допомогою цього інтерв'ю. Будь-який клуб, який хотів би його підписати, подивиться і зрозуміє, що Кріштіану почне створювати проблеми, як тільки щось не залагодиться.

Можливо, був би сенс давати таке інтерв'ю після закінчення кар'єри або після укладання контракту з іншою командою. Але він досі у «МЮ». Не розумію цього.

Він має право висловити думку, але це точно не допомогло зараз", – сказав Саа Compare.bet.