15 листопада 2022 17:43

"Були вражені заявою Романа": у Megogo відреагували на інтерв'ю екс-продюсера

MEGOGO в першу чергу дбає про своїх співробітників та робить все можливе, щоб зберегти команду професіоналів, яку нам пощастило зібрати за 11 років.


З перших днів повномасштабного вторгнення весь колектив MEGOGO розуміє, що є важливою частиною інформаційного тилу і бере на себе відповідальність у важкий для країни час. Наразі 95% команди MEGOGO продовжують працювати в Україні і, за необхідності, відвідують офіс і студії в Києві. Після 24.02 компанією було змінено умови роботи та терміново організовано переїзд в новий безпечний офіс і студії, що відповідають викликам воєнного часу. Всі ці зусилля були гідно оцінені колективом.


Підкреслимо, що незважаючи на складну ситуацію, компанія виплачувала і виплачує заробітну плату всім співробітникам, в тому числі під час їх евакуації та в період неможливості долучитись до робочого процесу. Ніхто не був примусово звільнений, натомість, всі отримали необхідну підтримку. Один з таких кроків згадав і пан Кадемін – це термінова виплата заробітної плати 24.02, щоб всі колеги мали додаткові ресурси аби подбати про свою безпеку.


Дійсно, 5% команди MEGOGO все ще залишається за кордоном та працює віддалено. Коли це не заважає робочому процесу, всі тільки радіють за колег, що перебувають у більшій безпеці і можуть допомагати тримати робочі процеси. Проте посада пана Романа вимагає присутності в студії, саме тому йому було запропоновано повернутись в Київ. Варіант розірвати робочі стосунки був альтернативним і небажаним для компанії. В умовах, коли частина наших колег стала до лав ЗСУ, кожен професіонал, який може продовжувати роботу, для нас на вагу золота. Однак, пан Кадемін, якого ми цінуємо за чудову роботу, обрав другий варіант і ми поважаємо його рішення. Звільнення пройшло за згодою сторін, на умовах, які озвучив сам Роман.

Ми вражені заявою пана Кадеміна, що з ним в MEGOGO «ніхто не попрощався», оскільки це протирічить реальній ситуації і корпоративній культурі компанії. Після повідомлення про звільнення, робочі чати рясніли словами підтримки, жалем та побажаннями успіхів у майбутніх проєктах. Також багато колег особисто звертались та дякували за співпрацю. До речі, про це згадав і сам Роман. Можливо, пан Кадемін очікував на підтримку від когось конкретного і це його засмутило. Але нагадаємо, що майже вся команда MEGOGO продовжує роботу в Україні під час війни і, на жаль, ми інколи маємо ситуації, коли колеги не на зв’язку. Ставимось до цього з розумінням, війна не підпорядковується робочим графікам. Та ми віримо, що зможемо все надолужити після нашої перемоги, на яку всі працюємо.