14 листопада 2022 17:43

Пірс Морган: "Роналду вважає МЮ клубом, що стагнує, і думає, що нічого не зміниться, якщо він не висловиться"

Пірс Морган розповів про причини скандального інтерв'ю Кріштіану Роналду про "Ман Юнайтед".

Нагадаємо, нападник "Манчестер Юнайтед" заявив, що його змушували піти з клубу, а також сказав, що не поважає головного тренера Еріка тен Хага. Він також висловився про відсутність прогресу у клубі.


– Що стосується часу виходу інтерв'ю, то справа, звісно, у тому, що чемпіонат світу ось-ось розпочнеться. Роналду знаходиться у розташуванні збірної Португалії. Це хороша команда, яка може добре виступити на турнірі. Чемпіонат світу дає Роналду провести місяць далеко від "Манчестер Юнайтед".


Це дасть час, дозволить сказаному осісти. Після цього Роналду зможе повернутися та спробувати вирішити ситуацію. Як він постійно повторює в інтерв'ю, він любить "Манчестер Юнайтед" та фанатів. Але те місце, куди він повернувся, – це, як вважає Роналду, клуб, що стагнує, який взагалі не досяг прогресу з моменту його відходу.


Роналду не розуміє, чому. Він вважає, що нічого не зміниться, якщо він не висловиться.

– Коли ви записали це інтерв'ю?


- Я не скажу. Очевидно, це було нещодавно, але дата залишиться між мною та Кріштіаном. Він думав про це деякий час, а потім подзвонив мені і сказав: "Я хочу зробити це зараз".

Думаю, він хотів це зробити до початку чемпіонату світу. Це дасть «Манчестер Юнайтед» час, щоб подумати, що вони хочуть зробити, а Роналду та його людям – подумати, що хочуть зробити вони, – сказав телеведучий.