12 листопада 2022 12:16

Тен Хаг: "Мені подобається Марсьяль. Коли він у формі – він важлива частина команди"

Ерік тен Хаг висловився про форварда «Манчестер Юнайтед» Антоні Марсьяля.


Головний тренер «манкуніанців» торкнувся теми травматичності французького нападника. Цього сезону Марсьяль взяв участь лише у 6 матчах «МЮ».


«Звичайно, ми аналізуємо це, і він також аналізує: що ми можемо зробити, щоб змінити це? Ми вжили деяких заходів, тому що коли часто трапляються травми та хвороби, на це є причина.

Іноді це ще й невдача. Він справді був у хорошому стані, а потім в останні 10 хвилин матчу з «Атлетіко» (передсезонний товариський матч «Атлетіко» – «МЮ» (1:0) – прим.) він отримав травму, і це відкинуло його назад.

Я дуже радий, що він повернувся, і ми можемо працювати з ним, що він залишається у формі, тому що він є важливою частиною команди. Він дуже добре грає в багатьох аспектах футболу, я задоволений усім цим, за винятком його готовності.

Мені подобається Антоні Марсьяль, тому що він може контролювати м'яч, на нього грають, він може обігруватися з партнерами, забігати за спини захисникам, у нього є швидкість, він гарний на завершення і добре пресингує», – сказав Тен Хаг.


Тен Хаг вважає, що якщо Марсьяль буде у формі, то він посилить атаку, і це матиме вирішальне значення у прагненні потрапити до Ліги чемпіонів цього сезону.


«Щодо передньої лінії, то доступність гравців – це наша проблема. У нас було так багато ігор, наприклад, з Ньюкаслом, коли Маркус Решфорд був хворий.


В інших матчах ми мали імпровізувати, щоб побудувати правильну лінію атаки. Якщо цього не зробити, тоді дуже важко потрапити до першої четвірки», – додав головний тренер «МЮ».