11 листопада 2022 22:16

Антоніо Кассано: "Огидний "Ювентус" жахливо виграв у Вероні"

Екс-гравець "Ювентуса" та збірної Італії Антоніо Кассано розкритикував у своєму Instagram гру та мінімальну перемогу "б'янко-нері" над "Вероною":


"Огидний "Ювентус" мінімально виграв у Вероні, майже без ударів у площину воріт "джало-блу", на мій погляд, така гра – це просто непристойне ганьба, проте їхній тренер щасливий цьому результату. Але це та сама огида – як "Ювентус", граючи з командою з нижньої частини турнірної таблиці, не б'є по воротах? - І ця погана гра "Юве" продовжилася до перерви на чемпіонат світу", - резюмував Кассано.


Разом з тим, варто зазначити, що "Ювентус" не лише вилетів із Ліги чемпіонів і тепер зіграє з "Нантом" у Лізі Європи, але й виграв п'ять останніх матчів у Серії А – перемогу у Вероні команді приніс точний удар Мойзе Кіна після години ігрового часу. Таким чином "Юве" вже піднявся на четверте місце в турнірній таблиці, після 14-ти турів відстаючи на два очки від "Лаціо" та "Мілана", а наставник команди Массіміліано Аллегрі задоволений майбутньою шеститижневою перервою в Серії А, яка дозволить йому привести у форму ключових гравців команди – Поля Погба та Федеріко К'єзу.