11 листопада 2022 11:32

Дубравка - про дебют за "Манчестер Юнайтед": "Насолоджуюся кожною хвилиною"

Словацький голкіпер Мартін Дубравка висловився про дебютний матч за "Манчестер Юнайтед". У третьому раунді Кубка англійської ліги "червоні дияволи" обіграли "Астон Віллу" з рахунком 4:2.


«Це була божевільна гра. Програючи з рахунком 1:0, потім із рахунком 2:1, ми показали характер сьогодні, і я радий, що ми переламали ситуацію і виграли гру. Думаю, що в другому таймі ми набагато краще контролювали хід матчу, вони не створювали стільки моментів, як наші хлопці, які значно полегшили завдання. Я радий, що ми забили ті голи.


Чи нервував? Щиро кажучи, ні. Я приїхав сюди, щоб насолодитися цими матчами, і не часто випадає шанс зіграти, оскільки перейшов сюди, щоб кинути виклик, але я насолоджуюся кожною хвилиною.


Як було грати за «Манчестер Юнайтед»? Це щось інше, бо, очевидно, я багато разів грав тут проти «Манчестер Юнайтед». Тепер представляю цей клуб, тому, як уже сказав, мені сподобався цей момент, тому що він трапляється не так часто», — наводить слова Дубравки офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».