24 жовтня 2022 11:56

"Схоже на історію Шевченка з "Дженоа": джерело назвало дві причини призупинення співпраці Кривенцова з "Металістом 1925"

Раптовий відхід Валерія Кривенцова з харківського клубу і туманні пояснення виконавчого директора Андрія Нєдєліна залишили більше запитань, аніж відповідей.


"Кривенцов продовжує залишатися на контракті з Металістом 1925. Це схоже на історію Шевченка з Дженоа. Це такий європейський вектор – у Дженоа колись було чотири тренери, у харків'ян зараз три тренери: Голодюк, Едмар і Кривенцов.


Факт номер два – його характер. Про це знають всі футболісти, які грали під його керівництвом, і не лише футболісти. Тому що схожі історії у нього були всюди, де він працював – і в Шахтарі, і в Маріуполі. Це людина, яка дуже добре знає футбол та вміє будувати гру, але має проблеми з комунікацією з точки зору розрядження ситуації (атмосфери, жартів тощо).


Також у нього є проблеми з медіа, з якими він не любить спілкуватися. В результаті в клубі сформувалась токсична ситуація, а кожен з її учасників хотів її позбутися", – сказав журналіст Андрій Сеньків у програмі KDK.


Нагадаємо, у першому матчі після відходу Кривенцова Металіст 1925 розписав нічию з Рухом (1:1), врятувавшись на останніх хвилинах


Фото - ФК "Металіст 1925"