22 жовтня 2022 15:38

Ігор КОСТЮК: "Горбач – якісний нападник, який буде нашим бомбардиром"

Наставник "Динамо" U-19 Ігор Костюк прокоментував перемогу над "Ворсклою".


- Була досить змістовна гра. У першому таймі ми не реалізували своїх моментів. Хоча їх було достатньо. Нам вдалося стримати напруження та агресію полтавців. Дивилися їхній матч із "Рухом". Їхня команда добре веде єдиноборства, тому перший тайм був таким. Після перерви використали свої моменти та довели матч до логічної перемоги. Адже ми мали перевагу.

- Який стан гравців був перед матчами? Їм довелося додатково розминатись.


- Ми просто із запізненням вийшли на розминку.


– Яку установку давали у перерві?

- Потрібно було більше концентрації у завершальній фазі. Ми створили чимало моментів, але не забили. У другому таймі додали в агресії та якості, тому забили голи.

- Як оціните початок чемпіонату? Вже пройшло 8 турів.


- У нас триває процес адаптації молодих гравців. Нині вони вже починають розуміти, з якою віддачею треба працювати на полі. Думаю, що потихеньку ми добиватимемося якості та змістовної гри?


- Горбач дуже сильно розпочав сезон. Можна сміливо сказати, що претендував на лідера атаки. А зараз він пригальмував. З чим це пов'язано?

- Чому пригальмував? Він має гольові моменти. Сьогодні він при другому голі відібрав м'яч і зробив асист. Горбач дуже багато працює на команду, створює моменти. Так, в останніх іграх не забиває, але це питання часу. Він буде нашим бомбардиром, бо це якісний нападник.