22 жовтня 2022 09:37

Колишній гравець "Манчестер Юнайтед" розповів, як би Фергюсон відреагував на дії Роналду

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" та збірної Нідерландів Яп Стам висловився про вчинок Кріштіану Роналду. Нагадаємо, португалець, який не вийшов на заміну у грі з "Тоттенхемом", самовільно пішов у роздягальню, не чекаючи фінального свистка. Після цього наставник команди Ерік тен Хаг усунув Кріштіану від тренувань із першою командою "Манчестер Юнайтед".


"Я вважаю, що це нормальна реакція тен Хага та відповідне рішення, яке в такій ситуації може ухвалити тренер. І Роналду це добре знає. Звісно, футболіст із такими якостями та досвідом, як Кріштіану, переживає не найщасливіші дні, коли не грає. Зрозуміло, що йому не приносить задоволення сидіти на лавці. Інакше було б дивно. Однак він пішов до того, як закінчився матч.

Як би відреагував на таке Фергюсон? Якщо ви натякаєте на його "фен", то це був би дуже потужний фен (мова про дикий крик Фергюсона в роздягальні. Визначення "фен" є усталеним терміном серед колишніх гравців "Манчестер Юнайтед". – Прим .). Ситуація складна і для тренера, і для гравців, і для всіх. Звичайно, футболісти спілкуються з Роналду. Ймовірно, він якимось чином вибачиться, але в пам'яті людей все одно лишиться його вчинок. І в цьому немає нічого хорошого", – сказав Стам в інтерв'ю Sky Sports.