21 жовтня 2022 14:06

Пол Мерсон: "Холанд не забив би 60 голів у другій лізі"

Один із легендарних англійських футболістів Пол Мерсон вважає, що нападник "Манчестер Сіті" Ерлінг Голанд не забив би 60 голів у четвертому по силі дивізіоні англійського футболу.


- "Манчестер Сіті" вигравав Прем'єр-лігу чотири з останніх п'яти сезонів! Через Чемпіонат світу Голанд не гратиме шість тижнів!

Усі говорять про те, який Голанд чудовий і потужний, і як він добре рухається. Але якщо він не отримує м'яч, то не має значення, наскільки хороші його рухи.

Він не забив би 60 голів у Другій лізі (четвертий по силі дивізіон англійського футболу), а я там працював менеджером "Уолсолла". Адже йому потрібні футболісти, які б йому допомагали і віддавали гольові передачі, - цитує Мерсона Мirror.

Цього сезону Ерлінг Голанд забив 20 голів і віддав 3 результативні передачі в 14 матчах за "Манчестер Сіті".

Пол Мерсон працював тренером у "Уолсоллі" з 2004 по 2006 роки, але потім залишив роботу менеджера, щоб зосередитися на аналізі матчів для телекомпаній.

Як гравець він почав свою кар'єру в "Арсеналі", де грав з 1985 по 1997 рік. Він забив 78 голів за "канонірів", вигравши 2 чемпіонати Англії, а також у своїй кар'єрі виступав за "Брентфорд", "Мідлсбро", "Астон Віллу" та "Портсмут", а також у нижчих дивізіонах.

За національну збірну Англії на його рахунку 21 матч і 3 голи.