21 жовтня 2022 09:54

"Дует майстрів договірняків": "Рух" жорстко пройшовся Павелком і Краснiковим – скандальна заява

Рух продовжує штормити після поразки від Дніпра-1 у матчі сьомого туру української Прем'єр-ліги (2:3). Винними призначені арбітр, Красніков та Павелко.


Дніпро-1 на виїзді обіграв Рух, у матчі якому було два вилучення та пенальті в «активі» господарів поля.


Фінальний рахунок у матчі дуже засмутив команду зі Львівської області, і вона почала шукати винних у цій поразці за межами свого клубу. Із заяви на сайті Руху випливає, що головним виконавцем замовлення на перемогу Дніпра-1 є суддя з Макіївки Юрій Іванов, котрий за версією львів'ян не любить представників західної України.

Але головним замовником поразки Руху є спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков.

«Одним із сірих кардиналів українського футболу є одіозний Євген Красніков, який фактично керує двома клубами – Дніпром-1 та Металістом. Є його так звана робота із суддями, що допомогла виграти не один важливий поєдинок».


Не забула команда зі Львівської області і про керівника Української асоціації футболу Андрія Павелка, який, на думку Руха, є покровителем Євгена Краснікова.

«Поруч із ним «головний король» українського футболу. Ні в кого з тих, хто хоч трохи обізнаний про справи в Будинку футболу, немає жодних сумнівів, що Красніков апріорі є людиною Павелко. Дує майстрів договірняків у складі Краснікова та Павла продовжує слідувати українським футбольним шляхом», – говорить заява на сайті Руху.