20 жовтня 2022 22:14

"Далі так не може продовжуватися": гравець "Кривбасу" Якимець поділився причинами безвиграшної серії команди

Захисник криворізького Кривбасу Володимир Якимець розповів про причини незадовільних результатів команди, яку очолює Юрій Вернидуб.

У вівторок Кривбас програв Олександрії у виїзному матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги (0:2). В активі криворіжців лише три очки після семи стартових турів.


Безвиграшна серія команди, яку очолює Юрій Вернидуб, налічує сім матчів. Лише в одному поєдинку Кривбасу вдалося забити у ворота суперника.

Захисник криворіжан Володимир Якимець в інтерв'ю клубній прес-службі розповів про причини незадовільних результатів команди цього сезону.


«Вже наш сьомий матч, але одні й ті самі помилки. Атакуємо, створюємо моменти, а суперник із півмоменту забиває. Прості голи пропускаємо, наші помилки. Буде теорія, розбиратимемося. Командою зберемося і робитимемо висновки. Так далі точно не може продовжуватись», – сказав Якимець.

24-річний Якимець перейшов до Кривбасу з ФК Львів у літнє трансферне вікно та зіграв за криворіжців сім матчів у поточному сезоні. Результативними діями захисник не відзначився.

У наступному турі підопічні Вернидуба зіграють 24 жовтня проти петровського Інгульця.