14 жовтня 2022 17:58

Арріго САККІ: "Думаю, що Піолі помітив, що потрібно виправити"

Легендарний тренер "Мілана" виступив у своїй щотижневій колонці для La Gazzetta dello Sport, де він прокоментував виступ "росонері" у двох матчах з "Челсі".

«Рефері був різким, але Томорі теж помилився. Я дивлюсь на технічні аспекти. «Мілан» сильний, дуже сильний, коли він колектив. З «Челсі» різниця була помітна, особливо у першому матчі.

Я переконаний, що Піолі не став би переробляти деякі ходи: Томорі не лівий захисник, Ернандес не розумів, що робить, а Габбі був занадто ізольований. І не забуваймо, що Піолі було складно навіть у першому матчі групи в Зальцбурзі».

Саккі також запитали про те, як «Мілан» загалом грає в Лізі чемпіонів на даний момент і чи він на тому рівні, щоб вийти з групи.

«Недостатньо, поки що. Я чекаю на більше, я знаю, що вони можуть більше, і вони вже довели це. Не можна грати віч-на-віч із нападниками «Челсі», у захисників будуть проблеми, якщо їм не допоможуть. Я думаю, що Піолі є дуже компетентним, він помітив, що потрібно виправити. Дві перемоги у наступних двох матчах перебувають у межах досяжності «Мілана», але побоюйтеся виїзного матчу у Загребі. Це буде пекло».