8 жовтня 2022 11:35
1

"Я не хотів випускати Коноплянку". Головний тренер "Краковії" описав перспективи багатостраждального українця

Головний тренер Краковії Яцек Зелінські перед матчем 12-го туру чемпіонату Польщі з Лехією Гданськ розповів про стан півзахисника Євгена Коноплянки.


Тренер краківської команди у коментарі Dziennik Polski заявив, що розраховує на українського хавбека і сподівається на його допомогу цього сезону.

"Ми всі дуже розраховуємо на нього. Після матчу з Ракувом він зіграв слабше у наступних матчах. Потім Коноплянка захворів, і в матчі з Радом'яком я не хотів його випускати. Ми досі розраховуємо на нього. Він був у хорошому стані, сподіваюся, він повторить те, що було у зустрічі з Ракувом".

У поєдинку проти Радом'яка (2:0) Коноплянка залишився в запасі, а після матчу стало відомо, що українець напередодні кілька днів боровся із вірусним захворюванням.

Додамо, що Коноплянка вже не вперше цього сезону пропускає матчі Краковії через проблеми зі здоров'ям. Загалом він не зіграв у шести поєдинках. У поточному сезоні 32-річний українець провів шість матчів у всіх турнірах та забив два м'ячі.

Наразі Краковія посідає п'яте місце у турнірній таблиці Екстракляси, набравши 17 очок у 11 матчах. У наступному турі команда із Кракова на своєму полі зіграє з Лехією Гданськ. Поєдинок відбудеться 8 жовтня та розпочнеться о 21:00.