29 вересня 2022 17:07

"Підленьких журналістів треба тримати подалі": Леоненко звинуватив Вацка у провальному фініші збірної України

Відомий футбольний експерт Віктор Леоненко знайшов причину, чому збірна України не змогла обіграти команду Шотландії (0:0) у шостому турі Ліги націй.


В авторській програмі на ютуб-каналі Леоненко розкритикував коментатора Віктора Вацка за його передматчеві розмови про зарплату тренерського штабу збірної України.

«Перед грою знову почалися підленькі розмови, почали рахувати гроші. Вацко знову порахував гроші Шевченка та Петракова. Скоро, мені здається, Вацко вже й склад призначатиме. Де ви бачили, що коментатор підказує головному тренеру збірної країни, кого брати, кого ставити, а кого – ні?».

Також Леоненко додав, що Петраков має продовжити роботу із національною командою, а Вацка не підпускати до збірної України.

«Не вважаю, що щось страшне сталося, не вважаю, що треба звільняти головного тренера. Вважаю, що цих незрозумілих та підленьких журналістів треба тримати подалі від збірної. Цю гру можна було врятувати, якби була тиша перед важливим матчем».

Контракт 65-річного Петракова з УАФ діє до кінця цього року. Під його керівництвом збірна України не змогла пробитися до Дивізіону А Ліги націй.