24 вересня 2022 16:54

Кулібалі: "Як тільки мені зателефонували з "Челсі", я ухвалив рішення про перехід"

Захисник "Челсі" Каліду Кулібалі розповів, чому вирішив перейти в лондонський клуб:


- Давай поговоримо про твій новий клуб, "Челсі". Після багатьох років у "Наполі" ти нарешті вирішив переїхати. Як проходить твій дебют у новому середовищі?

– Все йде дуже добре. Знаєте, то був життєвий вибір. Я хотів змінити клуб. Я думаю, що віддав усі "Наполі". Ми підійшли до того моменту, коли я захотів змінити своє життя, кинути виклик самому собі та прийняти новий виклик.

З'явився варіант з "Челсі", і моє рішення не змусило довго чекати. Це команда, яка входить до п'ятірки найкращих клубів світу, має чудову історію, це команда, яка звикла перемагати. Коли вони подзвонили мені, я одразу дав позитивну відповідь, тому що грати у Прем'єр-лізі – це чудово.

Я грав у Франції, Бельгії, потім приїхав до Італії, де виріс, змужнів і де народилися мої діти. Тому я ніколи не перестану дякувати їм за все, що вони мені дали. Тепер я думаю, що настав час для чогось нового.

Співпраця з "Челсі" стала для мене благом. Сьогодні я дуже радий бути там. Спочатку було трохи складно, бо мені довелося перенести вісім років свого життя до Лондона. Це важко. Нам потрібно було знайти школу, звикнути до лондонського життя. Я приїхав до Лондона, де знайшов будинок, школи для дітей, трохи зорієнтувався. Тож я дуже щасливий, – сказав Кулібалі.