19 вересня 2022 08:51
1

Ширер про "Арсенал": "Не час говорити про нього як претендента на титул, але Артета перебудував команду і змінив атмосферу в клубі"

Екс-форвард збірної Англії Алан Ширер оцінив шанси «Арсеналу» виграти АПЛ.

«Зараз не час говорити про цю команду як претендента на чемпіонство. Але тепер люди розуміють, що перед ними не той «Арсенал», що 13 місяців тому.


Перемога над «Брентфордом» з рахунком 3:0 уособлює прогрес під керівництвом Мікеля Артети, бо всі ми пам'ятаємо поразку від цієї команди у першому турі минулої АПЛ. Тоді «канонірів» не просто обіграли, а задавили.

На цей раз все було інакше – як в атаці, так і в захисті. Це було видно і по тому, як «Арсенал» контролював гру, з яким бажанням та інтенсивністю він діяв. Він легко переміг.

«Арсенал» не просто сильніший, а й більше зосереджений на ділі. Він був сильнішим у всіх аспектах і домінував із самого початку.

Артета не просто перебудував команду за цей рік, а змінив атмосферу у клубі. Потрібно віддати йому належне, бо його часто критикували після трьох поразок на старті минулої кампанії. На цей раз у «Арсеналу» 6 перемог у 7 матчах, він заслужено лідирує перед паузою на матчі збірних.


І все ж таки його головне завдання – повернутися до топ-4 за підсумками сезону, цього не відбувалося з 2016 року. І поки що все йде непогано», – зазначив Ширер.

"з яким полюванням та інтенсивністю він діяв"))
Гугл-транслейт, що ж ти витворяєш!))