12 вересня 2022 11:52

Олексій БЄЛІК: "Сподівався очолити "Шахтар" перед Йовичевичем, але не склалося"

Наставник "Шахтаря" (U-19) Олексій Бєлік розповів про свої цілі на майбутнє.


- Чи хотів би я очолити "Шахтар"? Я сподівався, що це станеться ось зараз, перед Йовічевічем, але трохи не пощастило. А якщо серйозно, не хочу загадувати та говорити про терміни. Для мене це велика мета і до неї треба рухатись маленькими кроками.


В принципі, якщо взяти мою біографію – я хлопець, який все життя прожив в українському Донецьку, весь час мріяв грати за "Шахтар", здійснив свою мрію і досі є вболівальником команди. Думаю, люди, які розуміються у футболі, самі зроблять висновки, куди лежить мій шлях... Сьогодні ж я працюю у тренерському штабі U-19.

Чи прийняв би я запрошення від команди УПЛ очолити її? Все залежало б від особистої розмови із представниками цього клубу. Не настільки важливо, з якої частини турнірної таблиці команда, наскільки важливо розуміти настрій керівників та відчути чи збігаються можливості з амбіціями. Якби моє бачення збіглося з баченням президента та спортивного директора, то чому ні, я із задоволенням очолив би команду Прем'єр-ліги, – цитує Бєліка Terrikon.