11 вересня 2022 09:37
1

"А що він ще може сказати": Леоненко вперше відверто розкрив подробиці та причини сварки з Севідовим

Ще місяць тому Олександр Севідов та Віктор Леоненко знімали спільні відео для Youtube-аудиторії, де розбирали гру окремих футболістів, оглядали матчі та висловлювали свою експертну думку щодо подій в українському футболі.


Але, несподівано для багатьох уболівальників, які полюбили відео на сторінці «Фінти та підкати», канал припинив робити огляди дуетом.

Пролив світло на те, що відбувається, особисто Леоненко, який у коментарях до свого Youtube-проекту відповів одному з фанатів на тему згортання співпраці екс-футболістів.

У листуванні з користувачем колишній нападник Динамо зазначив, що Севідов його обдурив, намагаючись за рахунок популярності Леоненка підняти перегляди власного, як виявилося, каналу.

При цьому експерт написав, що початковим розкручуванням контенту, а також підбором персоналу займався особисто він:

«Ми з моєю командою три місяці розкручували канал(я домовлявся про інтерв'ю, шукав оператора, монтаж, знімали у мене вдома, підписники з мого інстаграму).

У серпні з'ясувалося, що канал належить друзям Севідова в Італії (а може і самому Севідову). Ось так. Попросив паролі від каналу, мені відмовили! Потрібно було раніше».

При цьому один із підписників Леоненка навів слова самого Севідова, який не вказав точних причин їхнього конфлікту, просто визнавши факт того, що вони перестали спілкуватися.

«А що він ще може сказати? [відповідь на слова Севідова про банальне припинення спілкування між експертами]», – написав Леоненко на Youtube-сторінці «Віктор Леоненко».

Сам Севідов у першому випуску без Леоненка висловив свою точку зору на ситуацію, що склалася.

«Не хочу розкручувати цю тему, хоч як парадоксально нічого не сталося. Після останнього нашого з ним ролика мені зателефонувала менеджер Віті і у нас відбулася розмова. А ви краще за мене знаєте, що з українцями мовою ультиматумів розмовляти не можна. Тому поки що я один», – заявив екс-тренер Карпат та Металіста.

Зазначимо, що останнє відео від каналу «Фінти та підкати» вийшло два дні тому. На ньому Севідов самостійно оглядає два тури УПЛ.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Зустрілась одного дня жаба с гадюкою)